De beste oplossing
bij lekkende leidingen

Bel ons

Van lekkende leiding tot verstopt riool in regio Doesburg

Installatiebedrijf Van Sommeren uit Doesburg is uw partner voor een groot aantal installatiewerkzaamheden. Zelfs voor haast onmogelijke situaties hebben wij een oplossing. Leidingen leggen we nog om de scherpste hoek, om voor u een stopcontact op de juiste plek te monteren. We sporen onzichtbare verstoppingen op met geavanceerde camera-apparatuur.

Energiezuinige vloerverwarming is bij ons mogelijk en ook op het dak kennen wij de weg.

 

Sanitair I Leidingwerk I Riolering I Dakbedekking I Lood- en zinkwerk

Werkzaamheden sanitair

Sanitair

Wij bieden een groot assortiment aan sanitair voor badkamer en toilet van bekende A-merken. Doordat we samenwerken met grote inkooporganisaties kunnen we de laatste modellen van Grohe, Sphinx, Villeroy & Boch en Duravit tegen scherpe prijzen aanbieden. Op de montage en de materialen krijgt u altijd garantie.

 

Ook aanpassingen aan badkamer of toilet voor mensen met een beperking worden door ons verzorgd in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO).

Aanleg leidingwerk

Leidingwerk

Leidingen voor gas en water worden veelvuldig door ons aangelegd. Ze kunnen uitgevoerd worden in koper, verzinkt staal of kunststof. Voor iedere situatie bedenken we een passende oplossing achter de muren en onder de vloer, zodat u er niets van ziet.

 

Onze monteurs beschikken over speciaal gereedschap om kunststof leidingen van Rehau vakkundig aan te sluiten.

Werkzaamheden riolering

Riolering

Trekt de wc niet meer goed door of hangt er een ondefinieerbare stank in huis? Grote kans dat uw riolering verstopt is. Van Sommeren heeft de oplossing. Met een camera sporen we de oorzaak van de verstopping op. Als we weten waar deze zich bevindt, is het vaak makkelijk op te lossen.

 

Naast het beheer van bestaande rioleringssystemen leggen wij ook nieuwe rioleringen aan. Eventueel met een pompput om het vuilwater zonder problemen te transporteren.

Lood- en zinkwerk

Lood- en zinkwerk

In de loop der jaren hebben wij veel monumenten onder handen gehad. Bij monumenten worden strenge eisen gesteld aan het lood- en zinkwerk. Zinken goten moeten met een speciale soldeertechniek verbonden worden en materialen moeten de juiste dikte hebben.

 

Zink en lood moet daarnaast op de juiste plekken gesepareerd worden om werking op te vangen. Wij zorgen er altijd voor dat lood- en zinkwerk volgens de van kracht zijnde normen wordt aangebracht.

Werkzaamheden dakbedekking

Dakbedekking

Voor diverse bedrijven in Doesburg en omstreken onderhouden wij de daken. Wij hebben jarenlange ervaring met bitumineuze dakbedekking. Sinds kort passen wij ook kunststof bedekking toe.

 

Deze wordt gelijmd op de onderconstructie en zorgt voor een waterdichte afsluiting met een garantie van 10 jaar.

Telefoon icoon

Kies voor de hoogwaardige installatiediensten van Van Sommeren Installaties uit Doesburg. Bel 0313 - 472 346.

Neem contact op